Sälj- & verksamhetsplanering

2024-05-13 Göteborg
Syftet med kursen är att få en helhetsförståelse kring S&OP-processens beståndsdelar, förstå hinder och möjligheter med processen, samt få praktiska verktyg för att analysera behov och utveckla sin S&OP.
Läs mer »

Produktionslogistik – Grunder

2024-05-21 Stockholm
Hela materialplaneringsprocessen från råvaruinköp till marknad behandlas i denna kurs där samspelet mellan planeringsnivåerna är den röda tråden.
Läs mer »

Lean i praktiken

2024-05-28 Stockholm
Tre dagar som ger en strukturerad kunskapsbas om vad lean innebär och trygghet att praktiskt börja driva lean. Steg 1 och 2 i leancertifieringen.
Läs mer »

Nätverksträff på Sandvik i Svedala

2024-05-29 Svedala
Välkommen till nätverksträff på Sandvik i Svedala med temat ”Korta ledtider och digitala tvillingar ökar flexibiliteten”
Läs mer »

Forecasting & Demand Planning (F&DP)

2024-08-13 Online
Allteftersom försörjningskedjor blir mer komplexa så ökar kravet på korrekta prognoser. Behovet av prediktiv analys och kompetens inom prognos- och efterfrågeplanering är stort.
Läs mer »

Certified Supply Chain Professional – CSCP

2024-08-27 Göteborg
Programmet tar ett brett perspektiv på SCM-området, med fokus på processer, flöden och värdeskapande genom hela försörjningskedjan – från råvaruleverantör, genom det egna företaget, till slutförbrukare och tillbaka.
Läs mer »