Inbjudan till webinar – Cirkularitet

2020-05-27 Webinar
Under detta seminarium (Webinar), arrangerat av CSCMP Sverige, kommer representanter från både forskningen och praktiken att dela med sig av sina erfarenheter och hur de tänker och agerar i fråga om Cirkularitet.
Läs mer »

Forecasting & Demand Planning (F&DP)

2020-05-18 Stockholm
Allteftersom försörjningskedjor blir mer komplexa så ökar kravet på korrekta prognoser. Behovet av prediktiv analys och kompetens inom prognos- och efterfrågeplanering är stort.
Läs mer »

Demand Driven Planner (DDP)

2020-05-18 Stockholm
Upplever ni att ni har ganska höga lagernivåer men ändå alldeles för många bristsituationer. Att ni hela tiden prioriterar ordrar för att uppfylla era planer men det är alltid någonting annat som egentligen behövds. Att det antingen finns jättestora behov
Läs mer »

Gamification av Supply & Operations Management – The Fresh Connection

2020-05-07 Stockholm
The Fresh Connection är ett unikt datorbaserat företagsspel inom supply- och operations management och används globalt både inom universitetsutbildningar, internutbildningar på företag och för allmän utveckling av professionella medarbetare.
Läs mer »

Inbjudan till Webinar – Hur hanterar vi Corona och vad kommer sen?

2020-04-28 Webinar
Plan bjuder in till webinar om - Hur hanterar vi Corona och vad kommer sen?
Läs mer »

Nätverksträff hos Saab i Linköping

2020-04-15 Linköping
Plan region Mitt bjuder in till nätverksträff hos Saab Aeronautics i Linköping. Temat för studiebesöket är Model Based Definition (MBD).
Läs mer »