Plan är kompetensnätverket för alla som arbetar med logistik, supply chain, lean och flödesinriktat förbättringsarbete.

Plan genomför både öppna och företagsinterna utbildningar inom områden lean, logistik och supply chain. Plan står också som värd för två stora konferenser varje år – Plan-konferensen på våren och Forsknings- & tillämpningskonferensen på hösten.

Ideell förening

Plan har funnits sedan 1963 och har idag 1 800 medlemmar från mer än 700 organisationer. Detta gör Plan till den största föreningen i Sverige inom logistikområdet. Plan har en anställd och all verksamhet bedrivs ideellt via styrelse samt regionkommittéer. Plan har flertalet samarbetspartner, däribland många av landets högskolor och universitet.

Plan bedriver aktiviteter över hela Sverige och är organiserad i geografiska områden, så kallade regioner. Regionerna är indelade i Norr, Öst, Mitt, Väst och Syd. Varje region anordnar ett antal studiebesök, nätverksträffar och föreläsningar varje år. Du som medlem kan anmäla dig till alla nätverksträffar i hela Sverige utan kostnad. På nätverksträffar tar du del av andras och/eller delar med dig av dina erfarenheter och kunskaper, allt för att öka din och ditt företags kompetens och kontaktnät!

>> Broschyr Logistikföreningen Plan

Kontakt och adressuppgifter

Adress

Logistikföreningen Plan
Gustavslundsvägen 143, 5tr
167 51 Bromma

08-24 12 90
info@plan.se

Organisation- och bankinformation

Fakturautställare är Logistikföreningen Plan,
Organisationsnummer 802006-9301
Bankgiro 458-0676

Logistikföreningen Plan allmänna villkor

Bli medlem - anmälningsformulär

Som medlem i Plan bygger du ditt personliga nätverk lite enklare, till exempel genom de nätverksträffar och studiebesök som arrangeras över hela landet inom våra regioner. Utöver den möjligheten får du en rad förmåner som ger dig kontinuerlig utveckling och koll på hela området – samt specialpris på många av Plans aktiviteter. Gör Plan till din förening, bli medlem nu!

Steg 1 av 2