Nätverk, fem regioner, många möten

Kommande nätverksträffar

Forsknings- & tillämpningskonferensen 2019

2019-10-23 Linköping
Välkommen till Forsknings- och tillämpningskonferensen på Linköpings universitet den 23-24 oktober. Konferensen startar kl. 11:30 den 23 oktober med registrering och drop-in mingellunch.
Läs mer »

Nätverksträff hos IKEA DS Torsvik

2019-11-06 Jönköping
IKEA har inom ramen för sin ambitiösa hållbarhetsstrategi People and Planet Positive bestämt sig för att vara en del av lösningen i dagens och framtidens klimatutmaningar.
Läs mer »

Nätverksträff om Digital Logistik

2019-12-03 Malmö
Vad är digitaliserad logistik och transporthantering? På vilket sätt kan verktyg för detta kapa kostnader och öppna upp för nya sätt att bedriva handel?
Läs mer »

Plan-konferensen 2020

2020-04-20 Västerås
Västeråsregionen bubblar av spännande företag och under Plan-konferensen har du möjlighet att ta del av deras engagemang i produktion- och logistiklösningar av alla de slag. Tillsammans delar vi med oss av kunskap, erfarenheter och upptäckter.
Läs mer »

Vår tidning – Planetern

Planetern är Plans medlemsskrift, ett samarbete med Intelligent logistik och ges ut 4 gånger per år. Nedan kan ni ladda ner tidigare nummer av Planetern.

Handbok i materialstyrning

I den här handboken skriven av Stig-Arne Mattsson presenteras ett stort antal metoder och tillvägagångssätt för att åstadkomma en effektiv materialstyrning. Den bygger på teorier som finns publicerade i fackböcker och forskningsrapporter från hela värden och som i olika sammanhang tillämpats i praktiken. Handboken kan därför sägas utgöra något av best practice vad gäller sätt att styra materialflöden i försörjningskedjor.

>> Ladda ner boken här