Plan-konferensen 2022!

Välkommen till nya möten, inspiration och lärande

Tanken med vår konferens – mötet för logistik och supply chain management – är att du ska få nya tankar och idéer, nya relationer och inspiration samt en härlig känsla från två trevliga dagar. 

 

Under konferensens första dag väljer du ett studiebesök på något av våra intressanta företag i Göteborgsregionen. Till och från studiebesöket tar man sig själv. Mer information om respektive besök kommer ut till deltagarna via mail efter anmälan. På kvällen är det middag på restaurang 1923 på Liseberg som startar kl.19.00.

Dag två samlas alla deltagare på Lisebergsteatern och inspireras av våra talare. Under eftermiddagen erbjuder vi olika parallella föreläsningar där du kan välja de som passar dig bäst.

Praktisk information

Plats – Lisebergsteatern, Örgrytevägen 5, 402 22 Göteborg

Tisdag 5 april

Studiebesök – Till och från studiebesöket tar man sig själv. Mer information om respektive besök kommer ut till deltagarna via mail efter anmälan.

Middag – På kvällen den 5 april äter vi en trevlig och god middag på restaurang 1923 – missa inte detta tillfälle till ytterligare nätverkande och knyt nya kontakter under informella former. I samband med middagen öppnar även utställningen med våra samarbetspartner. Besök dem gärna!

Onsdag 6 april

Registreringen öppnar kl. 07.30 på Lisebergsteatern. Programmet börjar 8.15 och beräknas vara slut 16.15.

Boende

Mer information om detta kommer!

Hitta hit

Här kan du läsa om olika alternativ på hur du tar dig till Liseberg.