23-24/4 2024

Eskilstuna

Välkomna till Plan-konferensen 2024

Varmt välkommen till mötesplatsen och inspirationskällan för logistik, supply chain, planering, inköp och verksamhetsförbättring. Här möter du kollegor, knyter nya kontakter, diskuterar aktuella frågor, finner nya verktyg, kunskap och inspiration.

>> Program och anmälan

Plan-konferensen är sedan många år tillbaka den självklara mötesplatsen för dig som vill fördjupa dig inom logistik och supply chain. Med studiebesök hos några av de mest spännande företagen vill vi sprida kunskap och erfarenheter för ökad effektivitet och bättre flöden. Under konferensen tar vi del av trendspaningar och tankar från såväl företagsledare som logistikexperter.

Vi fortsätter med succén så även nästa år har ni möjligheten att delta på 2 olika studiebesök under konferensen. Den 23 april på förmiddagen väljer ni ett studiebesök där ni kan fördjupa era kunskaper, få del av andras erfarenheter och lära känna värdefulla kontakter. Efter studiebesöket hålls konferensen lunch-till-lunch på Elite Stadshotellet i Eskilstuna, vi tar del av våra talares insikter i trender och framtidsutmaningar. Den 24 april på eftermiddagen har ni möjlighet att delta på ert andra studiebesök under konferensen.

Missa inte heller middagen Munktell museum den 23 april kl. 18.00 och detta tillfälle till mer nätverkande under avslappnade former.

Välkommen till Plan-konferensen 2024 den 23-24 april i Eskilstuna. Här finns något för alla!

>> Program och anmälan

Utställare – är ni intresserad att ställa ut på konferensen?

>> Kicka här för mer info – pdf