11/12 2020

Online

Lean Talks med Gert, Joakim och Pia

Prata Lean med oss! 

Lean Talks är en serie av webinar. Vi lyssnar tillsammans på en presentation, ställer frågor till presentatören och sedan reflekterar, analyserar och diskuterar vi från vår studio. Chatten kommer att vara öppen hela tiden så att det är era frågor som styr samtalen.

Vi kommer att ha Lean Talks 6 gånger per år, 3 gånger på hösten och 3 gånger på våren. Boka in följande datum: 11 dec 2020 samt 12 feb, 16 April, 11 juni 2021.

Lean Talks 11 december, kl 10.00-12.00

Djupdykning i produktionssystem och kultur för industri och service – likheter, skillnader och lärdomar.

Scania – Peter Magnusson, produktionschef

Rejmes i Halland – Einar Gudmundsson, VD Rejmes Personvagnar AB

Lean Talks 12 februari 2021, kl 15.00-17.00

Vissa börjar se kata som kärnan i förändrings- och förbättringsarbete. Vid detta samtal djupdyker vi i vad det egentligen handlar om och vad scientific thinking betyder. Vi kommer bland annat att diskutera kring Jeff Likers nya utgåva av The Toyota Way -2nd edition.

Värdar för Lean Talks: 

Gert Frick är före detta Dierector på Volvo Cars Manufacturing system. Gert har även varit CEO för Japan Management Association och Vice President på Scania med overall responsibility of Scania Production System (SPS).

Pia Anhede och Joakim Hillberg är konsulter sedan över 25 år med inriktning mot implementation av lean. De har erfarenhet från längre förändringsprojekt inom industri, service, offentlig sektor och sjukvård. De har jobbat i mer än 30 företag i över tio länder. Pia och Joakim är civilingenjör från Chalmers och Joakim har en MBA från Insead.

Tid, omfattning och pris

Nästa tillfälle: 11 december 2020 online.
Tider: Kl. 10.00-12.00.
Pris:  300 kr exkl moms/ tillfälle.

Länken till webinariet skickas ut innan inloggning.

Anmälan och kortbetalning

Pris

Information
Priser som syns för kortbetalning är inklusive moms.

Anmälan och fakturabetalning - Lean Talks 11 december