12/2 2021

Online

Lean Talks med Gert, Joakim och Pia

 For English

12 februari 2021, kl 14.00-16.00  

I detta Lean Talk gästas vi av prof. Jeff Liker.

Jeff Liker är en av de mer kunniga och kända personer inom Lean världen. Han har medförfattat över 9 böcker inklusive den bästsäljande Toyota Way. I sin senaste bok så utvecklar Jeff att den viktigaste delen inom Lean är vetenskapligt tänkande, vilken han kommer att presentera ytterligare här för oss.

Prata Lean med oss! 

Lean Talks är en serie av webinar. Vi lyssnar tillsammans på en presentation, ställer frågor till presentatören och sedan reflekterar, analyserar och diskuterar vi från vår studio. Chatten kommer att vara öppen hela tiden så att det är era frågor som styr samtalen.

Vi kommer att ha Lean Talks 6 gånger per år, 3 gånger på hösten och 3 gånger på våren. Boka in följande datum: 11 december 2020 samt 12 februari, 16 april och 11 juni 2021.

Värdar för Lean Talks: 

Gert Frick är före detta Dierector på Volvo Cars Manufacturing system. Gert har även varit CEO för Japan Management Association och Vice President på Scania med overall responsibility of Scania Production System (SPS).

Pia Anhede och Joakim Hillberg är konsulter sedan över 25 år med inriktning mot implementation av lean. De har erfarenhet från längre förändringsprojekt inom industri, service, offentlig sektor och sjukvård. De har jobbat i mer än 30 företag i över tio länder. Pia och Joakim är civilingenjör från Chalmers och Joakim har en MBA från Insead.

Tid, omfattning och pris

Nästa tillfälle: 12 februari 2021 online.
Tider: Kl. 14.00-16.00.
Pris:  475 kr exkl moms.

Länken till webinariet skickas ut innan inloggning.