2023-09-26

Webinar

Webinar – Infria kundlöftet smartare – digitalisera kvalitetsarbetet med sökbar video och AI

Plans medlemmar arbetar aktivt med sina logistikprocesser för att infria kundlöften, vissa har till och med en nollvision för fel i sin logistik*. Att hantera och validera avvikelser, reklamationer och returnerat gods är viktigt – och ofta väldigt tidskrävande. Det är tid som hade kunnat ägnas åt roligare förbättringsarbete och innovation. 

Genom att nyttja moderna teknologier såsom intelligent videoanalys och AI skapar vi på SiB Solutions logtech för att möjliggöra felfri logistik. Vi tackar för inbjudan till er i PLAN, region SYD och ser fram emot att dela KPI:er och resultat, kundcase samt nya idéer med er. Seeing is Believing. 

Syftet med detta webbinar är att bjuda på inspiration och faktiska erfarenheter av intelligent videoanalys och AI i manuella och automatiserade flöden med nära koppling till kvalitet och kundnöjdhet. 

Medverkande: 

Magnus Ericsson, Supply Chain Management, Business Partner, DevPort Syd & PLAN region SYD.

Staffan Persson, SiB Solutions, är medgrundare av logtechbolaget SiB Solutions med visionen att möjliggöra felfri logistik. I sin roll som Global Presales Director ger han råd till logistikintensiva företag om hur man bäst kan utrota de faktiska grundorsakerna som kostar tid, pengar och slöseri i leveranskedjorna. 

*Från enkätundersökning sep-okt 2021, gjord tillgänglig i Plans nätverk, och även från SiB Solutions plattformar. 

Mer information

Datum: 2023-09-26, kl. 11.00 – 12.00
Plats: Bekvämt vid din dator eller mobiltelefon i form av Webinar.
Pris: 0 kr för medlem. 300 kr för ej medlem.
Länken till webinariet skickas ut innan inloggning. 

Sista anmälningsdag 22/9.

Kontakt: Logistikföreningen Plan

Välkommen hälsar Logistikföreningen Plan region Syd!

Anmälan och fakturabetalning - Webinar – Infria kundlöftet smartare – digitalisera kvalitetsarbetet med sökbar video och AI

Steg 1 av 2