2019-09-24

Helsingborg

Nätverksträff hos NSR

Plan region Syd bjuder in till nätverksträff hos NSR (Nordvästra Skånes Renhållnings AB)

Välkomna till NSR

NSR ligger långt fram vad gäller returlogistik och vi har fått möjlighet att ta del av deras projekt, tömning ”On Demand”, som bygger på behovsanpassad tömning av avfall. De kommer att börja med att ge en interaktiv presentation i sin besökscentral, samt ett besök på deras utkiksplats. Därefter kommer Björn Jacobsson
IT ansvarig/Affärsutvecklare ha en specialvisning av hur deras system fungerar i praktiken.

Efter presentationen kommer vi att öppna för diskussion kring vad vi i våra logistik-roller kan lära oss av NSR.

Du kan läsa mer på www.nsr.se, https://verapark.se/ (dotterbolag till NSR AB).

NSR (Nordvästra Skånes Renhållnings AB) är ett kommunalt ägt avfallsbolag som ägs av de 6 nordväst skånska kommunerna Bjuv, Båstad, Helsingborg, Höganäs, Åstorp och Ängelholm. Målet är att verksamheten ska vara en del i skapandet av ett långsiktigt hållbart och kretsloppsbaserat samhälle. NSR arbetar med att ta hand om avfall och återvinningsmaterial på bästa sätt med hänsyn till miljö, arbetsmiljö, teknik och ekonomi.

Mer information

Datum: 2019-09-24, kl. 13.00 – 17.00
Plats: NSR, Hjorthögsvägen 1, Helsingborg.
Pris: Träffen är helt kostnadsfri för dig som är eller blir medlem i PLAN i samband med anmälan. Avgiften är 650 kr exkl. moms för övriga. Om du uteblir utan att meddela kommer du att faktureras 650 kr exkl. moms. Antalet deltagare är begränsat!

Anmäl dig senast den 18/9.

Vägbeskrivning; Du kan resa kollektivt till oss. Välj Skånetrafikens lokala busslinje nummer 27 mot Busspunkten och stig av vid hållplats Välavägen. Eller välj busslinje nummer 26 mot Tostarp och stig av vid hållplats Lagergatan. Från hållplatserna promenerar ni sedan till NSR:s huvudkontor.

Kontakt:
Annika Olsson, 076-610 21 32

Välkommen hälsar Plan region Syd!

Anmälan - nätverksträff NSR

Steg 1 av 2

50%