2019-02-26

Stockholm

Nätverksträff Stakeholder Management

Plan region Öst bjuder in till workshop – Stakeholder Management

Influera utan mandat

De flesta i ledande roller kämpar med att få människor att prioritera sina projekt och idéer. Att göra en Stakeholder Map och fylla en kommunikationsplan med Townhall Meetings är helt enkelt inte tillräckligt – du vet det, du har känt det. I den här workshopen lär du dig att strategiskt rikta intressenter och använda dem som en tidsgenerande aktiv som kan hjälpa dig att leverera top-resultat.

När du lämnar workshoppen vet du precis vem dina intressenter är, hur du prioriterar och delegerar hanteringen av dem, hur du lätt kan influera även utan mandat och skaffa buy-in for dina idéer och projekt.

Sarah har erfarenhet att facilitera workshops för alla ledningsnivåer. Höjdpunkten för hennes workshops är den praktiska kontexten och att få saker tills att hända istället för att bara prata om dem. Sarah är en levande och strukturerat facilitator med skarpt fokus på beteende och strategisk användning av resurser som ett medel till framgångsrik digital transformation.

Sarah har bolaget Sarah & Company (www.sarahandcompany.dk) där hon genom konsultroller jobbar med process- och transformationsledning på komplexa digitala transformationer, hon är specialiserat i AX/D365. Hon har tidigare arbetat i positioner som ERP Change & Communication manager och har jobbat med digital förandringsledning inom flera stora europeiska bolag bland andra Carlsberg Danmark, TrioVing (Norge), ASSA AB (Sverige), Metalind (Kroatien) och Fichet (Frankrike).

Mer information

Datum: 2019-02-26, kl. 13.00 – 17.00
Plats: ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden, Förmansvägen 11, 117 43 Stockholm
Pris: Träffen är helt kostnadsfri för dig som är eller blir medlem i PLAN i samband med anmälan. Avgiften är 650 kr exkl. moms för övriga. Om du uteblir utan att meddela kommer du att faktureras 650 kr exkl. moms. Antalet deltagare är begränsat!

Anmäl dig senast den 20/2.

Kontakt: Fredrik Bergvall, eller info@plan.se

Välkommen hälsar Plan region Öst!