2019-01-29

Stockholm

Nätverksträff Förändringsledarskap vid digital transformation – Fullbokad!

Plan region Öst bjuder in till workshop – Förändringsledarskap vid digital transformation

Spar tid och gör verklig skillnad

Vad är det som verkligen gäller när du skal leda förändring genom en digital transformation?

Välkommen till en workshop där du kommer få dynamiska verktyg till att förstå, planera och facilitera digital transformation i din verksamhet eller på din avdelning. Verktygen är baserade på testad och bevisad kunskap från förändrings-professionella i verkligheten, där teori och praxsis inte alltid är samma sak. När du lämnar workshoppen kommer du kunna bidra meningsfullt till strategiska diskussioner kring digital transformation och se en utveckling i det sätt som du jobbar med digitalisering, förändringsledning och kommunikation.

Sarah har erfarenhet att facilitera workshops för alla ledningsnivåer. Höjdpunkten för hennes workshops är den praktiska kontexten och att få saker tills att hända istället för bara att prata om dem. Sarah är en levande och strukturerad facilitator med skarpt fokus på beteende och strategisk användning av resurser som ett medel till framgångsrik digital transformation.

Sarah har bolaget Sarah & Company (www.sarahandcompany.dk) där hon genom konsultroller jobbar med process- och transformationsledning på komplexa digitala transformationer, hon är specialiserat i AX/D365. Hon har arbetat i positioner som ERP Change & Communication manager och har jobbat med digital förandringsledning inom flera stora europeiska bolag bland andra Carlsberg Danmark, TrioVing (Norge), ASSA AB (Sverige), Metalind (Kroatien) och Fichet (Frankrike).

Mer information

Datum: 2019-01-29, kl. 13.00 – 17.00
Plats: ASSA ABLOY Opening Solutions Sweden, Förmansvägen 11, 117 43 Stockholm
Pris: Träffen är helt kostnadsfri för dig som är eller blir medlem i PLAN i samband med anmälan. Avgiften är 650 kr exkl. moms för övriga. Om du uteblir utan att meddela kommer du att faktureras 650 kr exkl. moms. Antalet deltagare är begränsat!

Anmäl dig senast den 23/1.

Kontakt: Fredrik Bergvall, eller info@plan.se

Välkommen hälsar Plan region Öst!