2019-12-03

Malmö

Nätverksträff om Digital Logistik

Plan region Syd bjuder in till nätverksträff om Digital Logistik

Vad är digitaliserad logistik och transporthantering? På vilket sätt kan verktyg för detta kapa kostnader och öppna upp för nya sätt att bedriva handel?

LogTrade är en plattform för digital logistik som hjälper sina kunder att hantera sändningar och returer med minsta möjliga mänskliga involvering. I konkreta siffror betyder det att systemet hjälper 3500 kunder att hantera 200 000 sändningar per dygn.

På LogTrade Technology har vi arbetat med transportadministration sedan 1992. Idag har vi börjat ta de första stegen mot ett mer mångfasetterat sätt att använda systemet. Det betyder att vi utvecklar nya affärsmodeller och logistikflöden genom konceptet LogTrade Labs. Detta gör vi i projektformat tillsammans med kunder och partners för att testa annorlunda sätt för distribution och handel. Vad händer till exempel om ett varumärke inte längre behöver en återförsäljare eller en bestämd lokalitet för att nå ut med sina varor?

Detta och mycket mer vill vi gärna berätta mer om när ni kommer på besök.

Varmt välkommen!

Dagens agenda

  • Presentation av deltagare: Vilka är vi som är på plats?
  • LogTrade och LogTrade Labs: Var är vi och vart ska vi?
  • Kundcase: Hur jobbar våra kunder med digital logistik?
  • LogTrade bjuder på kaffe
  • Frågor och återkoppling
  • Avslutning

Mer information

Datum: 2019-12-03, kl. 13.00 – 17.00
Plats: World Trade Center, Jungmansgatan, Malmö.
Pris: Träffen är helt kostnadsfri för dig som är eller blir medlem i PLAN i samband med anmälan. Avgiften är 650 kr exkl. moms för övriga. Om du uteblir utan att meddela kommer du att faktureras 650 kr exkl. moms. Antalet deltagare är begränsat!

Anmäl dig senast den 27/11.

Kontakt:
Klas Sjöberg – klas.sjoberg@logtrade.se, 0708-618420

Välkommen hälsar Plan region Syd!