2019-10-23

Linköping

Forsknings- & tillämpningskonferensen 2019

Välkommen till Forsknings- och tillämpningskonferensen på Linköpings universitet den 23-24 oktober. Konferensen startar kl. 11:30 den 23 oktober med registrering och drop-in mingellunch.

>> Ladda ner konferenspublikationen – (lösenord krävs).

>> Program 2019 – pdf

Inför konferensen har ett begränsat antal rum preliminärbokats på Scandic Linköping City. linkopingcity@scandichotels.com, 013-495 54 00

Konferensmiddagen äger rum på Flygvapenmuseum som ligger en bit utanför universitetsområdet. Bussar går från konferensen till museet och från museet till Scandic Linköping City.

Konferensen öppnas av den första Keynote med titel Morgondagens intelligenta affärssystem av Jörgen Aronsson, VD och medgrundare av Implema AB, implementationspartner av affärssystem baserat på SAP och Microsoft Dynamics. Med sitt unika Implema Way koncept har man under lång tid varit marknadsledande med att erbjuda marknadens snabbaste och effektivaste implementeringar av affärssystem. Jörgen är civilingenjör från Industriell Ekonomi Linköpings Tekniska Högskola. Han är också näringslivsrepresentant vid Programnämnden för Industriell Ekonomi och Logistik vid Linköpings Universitet. Jörgen har mer än 25 års erfarenhet av att ledning av komplexa ERP implementationsprojekt och hur man kan få ut den fulla potentialen av sitt affärssystem.

Konferensens andra Keynote är Produktionsutveckling the Toyota Way, av Pär Forsell, Head of Toyota Lean Academy, Europe, Toyota Lean Academy, Toyota Material Handling, Mjölby. Per Forsell är en stolt medlem av Toyota-familjen sedan 2005 och passionerat troende på Toyota Way-filosofierna och Toyota Production System – lean-tänkandets ursprung. Under hans karriär på Toyota har han använt TPS i olika befattningar och miljöer som tillverkning, leverantörsutveckling, logistik osv.

Programmet innehåller presentationer från flera verksamhetsområden och branscher, allt ifrån bygg till sjukvård. Temat digitalisering syns i flera bidrag och en strimma har vi kallat Operations Management som samlar planering och styrning med verksamhetsutveckling. En femtedel av presentationerna är rena tillämpningspresentationer, resten kommer från akademin.

>> Skrivanvisningar – pdf

Program 2019

Program

 

Tid
23-24 oktober. Sista dag för anmälan är onsdag 17 oktober!

Pris innan 31 augusti
500 kr studerande (exkl. middag)
1500 kr studerande (inkl. middag)
3000 kr för medlemmar i Plan
3500 kr för icke-medlemmar i Plan.

Pris efter 1 september
500 kr studerande (exkl. middag)
1500 kr studerande (inkl. middag)
3400 kr för medlemmar i Plan
3900 kr för icke-medlemmar i Plan.

Plats
Linköpings universitet

Mat
Fika, två luncher, konferensmiddag och konferenspublikation (nedladdningsbar med lösenord på hemsidan) ingår.

Mer info kontakta
Fredrik Persson, 013-28 17 61 – Linköpings universitet
Peter Rosén, 031-786 44 87 – Handelshögskolan vid Göteborgs universitet
Axel Ågren, 08-241290 – Logistikföreningen Plan