26 april

Stockholm

Effektiv och kreativ

Master Meeting med Karyn Ross

Karyn Ross har skrivit ”The Toyota Way to Service Excellence: Lean Transformation in Service Organizations” tillsammans med professor Jeffrey Liker. Boken har belönats med prestigefyllda Shingo Prize.

Karyn Ross

På kort tid har Karyn blivit en av de mest populära talarna i Lean-världen. Bara det senaste året har hon varit huvudtalare på 17 internationella konferenser!

Med smittande entusiasm förmedlar hon nya insikter till erfarna ledare och experter, samtidigt som budskapet är lätt att ta till sig för alla som är nya på Lean-resan. Hon är ett levande exempel på hur man kan nå stor framgång genom att våga föreställa sig en ny framtid och experimentera mot den.

I boken som Karyn skrivit med Jeff Liker finns många exempel på fantastiska serviceverksamheter och spännande uppdateringar av Likers principer från den ursprungliga Toyota Way-boken – Lean-bibeln som sålt i mer än en miljon exemplar.

Tre färdigheter för ditt team

På den här dagen kommer Karyn att leda oss in i en rad kreativa övningar för att träna tre färdigheter.

Färdighet #1: Peak Services

Vi tar avstamp i verksamhetens syfte och vad som egentligen kännetecknar riktigt bra tjänster.

Hur levererar vi en tjänst som är effektiv, sett ur kundens perspektiv?

Vilka förutsättningar behöver vi etablera för att alla medarbetarna engagerat ska leverera bättre upplevelser till kunderna?

Genom hela dagen kommer Karyn koppla tillbaka till den praktiska vardagen på kontoret och hur vi kan använda de andra färdigheterna för att utveckla teamet att skapa riktigt bra tjänster.

Färdighet #2: Kreativitet

Det är lätt att tänka att man antingen är kreativ till sin natur, eller också inte. Men Karyn är glasklar: vi kan lära oss att vara kreativa.

Karyn kommer guida oss in i konstens värld. Vad har konstnärer och kreativa innovatörer lärt sig? Se, betrakta noggrant alla detaljer. Föreställ dig något nytt, hur du vill att det ska se ut. Testa att skapa, förstå att det inte direkt blir som du tänkt dig. Ta av de erfarenheter du har, generera alternativ och kombinera i nya test. Få hjälp genom den tredje färdigheten nedan!

Så här jobbar konstnärer, innovatörer och även problemlösare.

Unikt för denna dag är att du får träna att skapa något nytt som du föreställer dig och som har koppling till ditt arbete och liv.

Färdighet #3: Coachning

Nya färdigheter kräver coachning, annars faller vi in i etablerade beteenden.

Karyn har en fascinerande metod för att coacha sina adepter som du kommer att få träna. Hon praktiserar den själv med adepter över hela världen. Tre gånger varje vecka coachar hon adepten i en kvart, fysiskt eller via Facetime/Skype. Det skapar inte bara en enorm framdrift i adeptens utmaningar — inom 4-6 veckor är adepten igång och coachar nya adepter.

Med den kreativa betoningen skapar detta ett starkt engagemang som sprider sig på ett organiskt sätt. Människor växer och nya värden skapas.

Du kommer att få träna och ledas framåt genom Karyns devis: The only way to build confidence is by doing!

För vem?

Dagen är till för ledare och nyckelpersoner som vill utmana sig själva och sina team att bli effektiva och kreativa i vardagen. Du behöver inga förkunskaper i lean för att delta.

Praktisk info

Plats: Centrala Stockholm.
Datum: 24 april 2019 kl 09.15-16.30. Morgonfika från kl 08.30.
Pris: 7900 kr exklusive moms. Ta med dig hela teamet! Kom 4 och betala för 3.
Språk: Engelska.
Frågor? Prata med Rikard Sjöström, rikard.sjostrom@leancompetence.se, +46707952929.

Anmälan till Karyn Ross: Kreativ och effektiv

  • Ställ ut eventuell inköpsorder till Lean Competence Sweden AB, 556829-4739.